Top
BEDANKT ALLEMAAL!
BIG THANK YOU!
 
Natuurlijk zijn er een heleboel mensen die ons aan alle kanten steunen en zodoende bijdragen aan FTWL. Graag wil ik ze bij deze bedanken voor alles! Lees hier wie deze bijzondere mensen zijn en wat ze doen :)


FOTOGRAFIE
 
Jasper Loeffen is een jonge fotograaf met geweldig veel talent. Op dit moment is hij druk bezig naam te maken binnen verschillende soorten fotografie. Na vele bruidsreportages, portretten en fashion shoots, heeft hij nu de interieur en product fotografie gedaan met de recoloured tapijten van FTWL. Als je net als ik super enthousiast bent over de foto's, ga dan naar zijn website www.jasperloeffen.nl en bekijk zijn fantastische werk.


LOKATIE
 
De juiste lokatie die precies de sfeer uitstraalt die je zoekt voor je fotoshoot is soms dichterbij dan je denkt! Vlakbij Buren (dat is waar FTWL zit) staat een geweldige oude lampenkappenfabriek. De huidige eigenaars wonen en werken daar, maar het is ook echt de fantastische plek voor een shoot met de FTWL recoloured tapijten.
Nieuwsgierig naar deze lampenkappenfabriek? Bezoek de website  www.mirandastraten.nl 


STYLING & KUNST
 
Miranda Straten is  een ontzettend enthousiaste kunstenares met een geweldige stijl. Ze opende de deuren van haar huis en atelier voor mij en mijn vintage tapijten. Dankzij haar styling en input zijn de foto's geweldig geworden. Ook alle fantastische kunst is van haar eigen hand. 
Fan van haar stijl? Ga dan naar haar website www.mirandastraten.nl