Top
VOORWAARDEN FTWL
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een tapijt afneemt, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van EMAVE Trading, Kamer van Koophandel nummer 53883861.


BETALING

Bij bestelling per pakket post wordt het tapijt verzonden zodra de betaling per bank binnen is. De factuur zit ingesloten in het pakket. Bij bezoek aan huis / locatie gaat de betaling per bank of contant bij aflevering. Dit in overleg. De factuur wordt dan nagezonden.

* overschrijving via bank / giro op nummer: NL61INGB0004313773 t.n.v. EMAVE Trading, o.v.v. artikelnummer.
* contante betaling bij bezorgen / afhalen.

Bij bestelling van patchwork recoloured tapijten wordt 30% aanbetaald. Bij levering wordt het resterende bedrag voldaan per bank of contant. Dit in overleg.


KOSTEN

Alle artikelen kunnen per pakket post via PostNL verzonden worden, volgens hun voorwaarden. Voor meer informatie hierover kan je terecht op www.postnl.nl. Alle pakketten worden aangetekend verzonden. Verzendingen binnen Nederland is bij de prijs inbegrepen, voor verzending naar het buitenland neem contact met mij op.

Bij advies aan huis kom ik langs met een selectie tapijten. Dit kan zijn voor een patchwork tapijt (maken we samen een kleurcombinatie voor het tapijt), of voor de gewone recoloured tapijten. Deze service is gratis wanneer dit ook resulteerd in de aanschaf van een tapijt. Wanneer er uiteindelijk geen tapijt wordt afgenomen breng ik €50,- in rekening.


RETOURNEREN

Als het geleverde uiteindelijk toch niet aan je wensen voldoet, kan je het binnen 7 dagen na ontvangst retour sturen. Graag dit eerst melden via info@ftwl.nl, zodat ik vooraf op de hoogte ben. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in de door FTWL geleverde staat te zijn. Het betaalde bedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug betaald. 

Orders op bestelling, zoals op maat en kleur gemaakte patchwork tapijten, kunnen in principe niet geretourneerd worden. Enkel wanneer er duidelijk niet aan bepaalde wensen is voldaan, kan er worden geretourneerd. Dit in overleg. 


GARANTIE

De tapijten worden in gebruikte toestand aangeboden. Hoewel ze in goede staat verkeren, kunnen er gebruikssporen duidelijk aanwezig zijn. Indien zich gebreken / gebruikssporen voordoen die het functioneren beinvloeden, wordt dit in de omschrijving genoemd.
Kleuren kunnen per beeldscherm anders worden weergegeven.

De tapijten van FTWL zijn prachtige oude tapijten, soms tot wel 80 jaar oud. Omdat ze dus al een verleden hebben, kan FTWL hier geen verdere garanties op geven. 


AANSPRAKELIJKHEID

FTWL kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door gebruik van gekochte producten. Gebruik geschiedt op eigen risico. 

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel FTWL haar best doet alle informatie, producten en diensten, zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigingen of consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website.


PRIVACY

Je persoonlijke gegevens worden in het klantenbestand van FTWL opgeslagen om je bestelling te verwerken. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.