Top
INTERIEURSTYLIST MAAKT EEN PASSENDE SELECTIE AAN DE HAND VAN JOUW INTERIEURFOTOS EN KOMT BIJ JE THUIS | NEEM CONTACT OP VOOR GRATIS ADVIES
WE KOMEN BIJ JE THUIS
 
Een vintage grijs tapijt, of een vintage roze vloerkleed.. Zie je meerdere exemplaren die je erg aanspreken, of vind je het gewoon moeilijk om de juiste keuze te maken...Geen probleem! we komen gewoon bij je langs met een mooie selectie tapijten, dan kunnen we samen kijken wat het mooiste resultaat geeft. Eva is gediplomeerd interieurstylist en adviseert je graag! 

Uiteraard kan je zelf een selectie maken uit de vintage tapijten die online staan, maar we helpen je hier ook graag mee. Stuur een aantal foto's door van je interieur en Eva maakt een voorstel voor je. Wanneer jullie dit samen gefinetuned hebben, plannen we een afspraak in en komen we bij je thuis om de vloerkleden uit te leggen. We maken de verschillende opstellingen met de vloerkleden en kijken welke het mooiste staat.

Uiteraard gaan we er vanuit dat je slaagt voor een passend tapijt. Maar mocht er toch net niet tussen zitten wat je zoekt, geen probleem. Er is geen koopverplichting, en de service is gratis.


ZOEK OPDRACHT
 
In de online shop is de huidige collectie tapijten te zien, die uiteraard geregeld wisselt. Mocht je een speciaal verzoek hebben dan horen we dat graag. Dan gaan we op zoek bij onze verschillende leveranciers naar het perfecte tapijt voor jou!


BETALING
 
Bij bestelling per pakket post wordt het artikel gratis verzonden binnen Nederland zodra de betaling per bank binnen is. Bij advies aan huis gaat de betaling per bank via internetbankieren of contant. Dit in overleg. Factuur wordt ter plekke gemaakt.

* overschrijving via bank op nummer NL61INGB0004313773 t.n.v. EMAVE Trading, o.v.v. artikelnummer.


VERZENDING
 
Alle artikelen kunnen per pakket post via PostNL verzonden worden, volgens hun voorwaarden. Voor meer informatie hierover kan je terecht op www.postnl.nl. Alle pakketten worden aangetekend verzonden. Verzending binnen Nederland is gratis, voor verzending naar het buitenland, neem contact met ons op.


RETOURNEREN
 
Als het geleverde uiteindelijk toch niet aan je wensen voldoet, kan je het binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Dit graag eerst melden via info@ftwl.nl. Verzendkosten voor retour zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in de door ons geleverde staat te zijn. Het betaalde bedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug gestort. Maatwerk kan enkel geretourneerd worden wanneer er duidelijk niet aan bepaalde wensen is voldaan.


GARANTIE
 
De artikelen worden in gebruikte toestand aangeboden, aangezien het vintage is. Hoewel ze in goede staat verkeren, kunnen er gebruikssporen duidelijk aanwezig zijn. Indien zich gebreken / gebruikssporen voordoen die het functioneren beïnvloeden, wordt dit in de omschrijving genoemd. Kleuren kunnen per beeldscherm anders worden weergegeven, dit is helaas niet te voorkomen.

De tapijten van FTWL zijn oude tapijten, soms tot wel 80 jaar oud. Omdat ze dus al een verleden hebben, kan FTWL hier geen verdere garantie op geven.


AANSPRAKELIJKHEID
 
EMAVE Trading kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door gebruik van gekochte artikelen. Gebruik geschiedt op eigen risico.

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel EMAVE Trading haar best doet alle informatie, producten en diensten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigingen of consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website.


VOORWAARDEN
 
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een tapijt afneemt, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van EMAVE Trading, Kamer van Koophandel nummer 53883861.