Top
Blogbericht van wonen.blog.nl
Op wonen.blog.nl verscheen een leuk artikel over FTWL naar aanleiding van onze deelname aan de Woonbeurs Amsterdam 2013.

http://wonen.blog.nl/nieuws/2013/10/08/from-turkey-with-love

From Turkey with love // Beurzen

Gezien op de woonbeurs: ‘From Turkey with love’. Een stand volledig in Jungle sferen, met veel groen, hout en lekker fel gekleurde tapijten. Een lust voor het oog en een instant blijmaker. Hoezo scandinavische, witte, strakke interieurs zijn in? Kleur! Dat prediken ze in deze stand. Hoewel zo’n kleurig tapijt natuurlijk een perfecte eyecatcher kan zijn in je verder strak witte interieur. 

Het  kostte ons moeite om niet meteen een paar kleden mee te nemen. Zo vrolijk werden we van deze kleden. Een fijne etnische mix met mijn geliefde pallet aan de muur.

Ooit betoverd geraakt door de fantastische kleuren en uitstraling van de gekleurde tapijten uit Turkije, besloot eigenaresse Eva deze authentieke vloerkleden te importeren naar Nederland. Door haar vele reizen naar dit prachtige land, kan ze aan de meest mooie en bijzondere recoloured tapijten komen. Ze selecteert elk exemplaar persoonlijk, zodat ze puur en alleen de beste stuks kan aanbieden.

Er zijn in totaal 28 verschillende kleuren, maar door vele factoren is elk vloerkleed anders aangekleurd. Geen kleed is hetzelfde, dit maakt jouw geverfde tapijt zo uniek! Voor iedereen zit er dus wel een geschikte tint tussen, van mooie grijstinten tot fel roze of groen.

En het mooie is… via de webshop zijn ze ook gewoon online te koop. Dus heb je de Woonbeurs gemist? Check dan even de webshop en kies jouw favoriete kleur.